Projekt „Čitanje na kotačima” – Započele radionice kreativnog pisanja

  • 0
  • 2.640 views

Gradska knjižnica i čitaonica Novi Marof počela je s provedbom radionica „Kreativno pisanje”. Radionice se provode u sklopu projekta „Čitanje na kotačima“, a obrađuju teme poput osnove pisanja i kako na nas utječe pročitano te u kojim formama se možemo izražavati, zatim osnove pisanja kratkih priča i pisanje pjesama, ljubav, sreća i tuga kao tema pisanja i izražavanja, objavljivanje knjige, osnove javnog nastupa i dr.

Radionicama pisanja nastojimo unaprijediti kreativne vještine nezaposlenih osoba, poboljšati njihovo samopouzdanje i društvenu uključenost. Stjecanje novih znanja i vještina pridonosi njihovom uključivanju na tržište rada. Također, pored nezaposlenih dobrodošli su svi zainteresirani pisci početnici te oni koji žele naučiti pisati i kreativno se izražavati.
Na prvome satu tema je bila osnove pisanja i motivacija za pisanjem. Sudionici su se upoznali s osnovama pisanja, kako na nas utječe pročitano te u kojim formama se možemo kao početnici izražavati.

Slijede radionice pisanja pjesama i kratkih priča te emocija kao pokretača za izražavanje ljubavi, sreće i tuge.
Zainteresirani se još uvijek mogu prijaviti za sudjelovanje u gradskoj knjižnici i čitaonici Novi Marof.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.