Humanitarni trokut turnir na gradskom nogometnom stadionu “Varaždin”

  • 0
  • 2.886 views

Humanitarni trokut turnir u nogometu održat će se na gradskom nogometnom stadionu “Varaždin” u četvrtak 25. svibnja 2023. u 15 sati.

Na turniru će nastupiti veterani NK “Varaždin”, Humane zvijezde Hrvatske ’03 i Nogometna reprezentacija hrvatskih svećenika, a sav prihod od prodaje ulaznica ide u korist Zaklade Varaždinske biskupije za pomoć učenicima i studentima koja je u osnutku.

Za ekipu “Humane zvijezde ’03” na trokut turniru u Varaždinu nastupit će Vladimir Balić, Nenad Pralija, Elvis Brajković, Danijel Šarić, Robert Špehar, Miroslav Žitnjak, Marko Babić, Goran Vlaović, Vjekoslav Škrinjar, Boris Živković, Mario Stanić, Branko Strupar, Edin Mujčin. Bit će tu i Amir Kazić Leo, Mate Bulić, Željko Mavrović, Alan Gregov te po prvi puta za ekipu Humanih zvijezda igrat će i Goran Giriček.

Za ekipu veterana NK „Varaždin“ igrat će Zlatko Dalić, Davor Vugrinec, Marijan Mrmić, Dražen Besek, Miljenko Mumlek, Nikola ŠafarićLeon Benko, Dario Jertec, Damir Madunović, Veldin Karić, Ivan Posavec.

Ulaznice za humanitarni nogometni trokut turnir bit će moguće nabaviti u župnim uredima župa grada Varaždina od nedjelje 21. svibnja, te na sam dan turnira, u četvrtak 25. svibnja prilikom ulaska na stadion po cijeni od 5 eura.

Turnir će početi u 15 sati na gradskom stadionu Varaždin, a igrat će se tri poluvremena.Nakon što završi nogometni dio, susret se nastavlja u varaždinskoj katedrali euharistijskim slavljem koje će predslaviti Varaždinski biskup Bože Radoš.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.