Na Gospodarskom sajmu svoje će proizvode predstaviti i proizvođači s područja LAG-a Sjeverozapad

Domaći proizvodi vrhunske kvalitete

  • 0
  • 2.911 views

Na devetom Gospodarskom sajmu, koji će u petak i subotu, 19. i 20. svibnja biti organiziran na Kapucinskom trgu u Varaždinu, svoje će proizvode posjetiteljima predstaviti i proizvođači s područja Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad.

-Članovima našega LAG-a ali i poljoprivrednim proizvođačima i obrtima s područja našeg LAG-a i ove ćemo godine omogućiti da besplatno predstave svoje proizvode velikom broju posjetitelja koji se očekuju na Gospodarskom sajmu u Varaždinu. Na našem izložbenom prostoru na Kapucinskom trgu svoje će proizvode ponuditi Licitarstvo „Slavica“ iz Klenovnika, Kiki Art, domaća radinost iz Svetog Ilije, te OPG Gordan Žmegač, koji će ponuditi svoje proizvode od bio lješnjaka. Vjerujem stoga da će ponuda na našem štandu i ove godine biti zanimljiva posjetiteljima ove sajamske priredbe – istaknuo je Mario Željezić, voditelj Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad.

Predstavljanjem proizvoda obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i obrta na ovogodišnjem Gospodarskom sajmu Lokalna akcijska grupa – Sjeverozapad, nastavlja poticati gospodarske aktivnosti na svom području te senzibilizirati javnost o važnosti lokalne proizvodnje i kupnje proizvoda domaćih proizvođača.

-Manifestacije, kakva je Gospodarski sajam u Varaždinu, izvrsna su prigoda da velikom broju ljudi predstavimo djelatnosti naših članova te obrta i OPG-a s našeg područja. I na taj način želimo istaknuti važnost lokalne proizvodnje te potaknuti proizvodnju na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, ali i posjetiteljima ovoga sajma predstaviti njihove proizvode, koji su domaći i zdravi. Ujedno želimo predstaviti i proizvode tradicijskog rukotvorstva i istaknuti bogatstvo tradicionalne baštine na području našeg LAG-a – poručio je dipl. ing. Marijan Škvarić, predsjednik Lokalne akcijske grupe – Sjeverozapad.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.