Predavanje: “Leonardo da Vinci – 7 životnih principa”

15. svibnja 2023. u 20:00

  • 0
  • 4.406 views

U ponedjeljak, 15. svibnja 2023., Nova Akropola – kulturna udruga organizira predavanje „LEONARDO DA VINCI – 7 ŽIVOTNIH PRINCIPA“. Predavanje će se održati u prostoru Nove Akropole, na adresi Vladimira Nazora 1 u Varaždinu, s početkom u 20 sati.

Iz predavanja:

Svi smo obdareni neograničenim potencijalom za učenje. U svakome od nas spavaju neslućene mogućnosti.

Slijedeći primjer najvećeg genija svih vremena, Leonarda da Vincija, upoznat ćemo kako probuditi naše skrivene potencijale i pobijediti vlastita ograničenja. Iz Leonardovih zabilješki vidljivo je da je postavio temeljne životne principe koji su mu služili kao orijentiri prema najdubljim spoznajama. Na predavanju objasniti ćemo njegovih sedam principa od “curiosita”, znatiželjnog pristupa životu do “connessione”, spoznaje međusobne povezanosti svih stvari.

Da Vincijevi principi otkrivaju nam ne samo način života i djelovanja velikana renesanse, već nam, zbog svoje univerzalnosti i primjenjivosti, otvaraju put prema vlastitoj kreativnosti, stjecanju novih vještina kao i prema novom pogledu na svijet koji nas okružuje.

Ulaz na predavanje je besplatan.

Dodatne informacije potražite na www.novaakropola.hr ili na facebooku NovaAkropolaVarazdin

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.