Humanitarna utrka „Zasvijetli za druge“ od ove godine u Varaždinu

  • 0
  • 3,739 views

Humanitarnu utrku Zasvijetli za druge ove godine organizira eSTUDENTov tim Mreža Varaždin kako bi potaknuli studente, rekreativce i građane Varaždinske županije na aktivniji i zdraviji život. 

Utrka će se održati 20. svibnja s početkom u 10:00 sati na kupalištu na Dravi, a utrkivat će se na dionicama od 2 500 i 6 250 m u muškoj i ženskoj grupi.

Osim promoviranja aktivnijeg života i zdravog natjecateljskog duha, trkači će svojim sudjelovanjem, koje iznosi 7 € po osobi, učiniti dobro djelo jer će se sva prikupljena sredstva donirati Udruzi slijepih Međimurske županije

Budući da se istoga dana obilježava i Mreža zdravih gradova, građanima će u sklopu utrke biti omogućeno mjerenje tlaka i šećera.

Prijave na utrku traju do 18. svibnja, a prijaviti se možete OVDJE. Za prvih 150 sudionika osigurani su startni paketići naših sponzora, stoga vas potičemo da prijavom, osim nagrada, sebi osigurate subotu ispunjenu zdravim tjelesnim navikama, dobrom voljom i ugodnom atmosferom u najljepšem baroknom gradu.

Saznaj više!

Za više članaka o projektima eSTUDENTa, prati našu web stranicu. Aktivni smo i na društvenim mrežama pa naše profile pronađi na FacebookuInstagramu i LinkedInu. A da bi prvi saznali sve vijesti o događajima i projektima koje provodi Udruga pretplatite se i na newsletter kojeg vam bez iznimke šaljemo čak dva puta svakog mjeseca.

 

I ovog lipnja Osijek postaje centar gimnastičkog svijeta
Prev Post I ovog lipnja Osijek postaje centar gimnastičkog svijeta
Tjedan karijera -UNIN connect week na Sveučilištu Sjever u ponedjeljak, 8. 05. 2023.
Next Post Tjedan karijera -UNIN connect week na Sveučilištu Sjever u ponedjeljak, 8. 05. 2023.
Related Posts

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *