Humanitarna utrka „Zasvijetli za druge“ od ove godine u Varaždinu

  • 0
  • 3.767 views

Humanitarnu utrku Zasvijetli za druge ove godine organizira eSTUDENTov tim Mreža Varaždin kako bi potaknuli studente, rekreativce i građane Varaždinske županije na aktivniji i zdraviji život. 

Utrka će se održati 20. svibnja s početkom u 10:00 sati na kupalištu na Dravi, a utrkivat će se na dionicama od 2 500 i 6 250 m u muškoj i ženskoj grupi.

Osim promoviranja aktivnijeg života i zdravog natjecateljskog duha, trkači će svojim sudjelovanjem, koje iznosi 7 € po osobi, učiniti dobro djelo jer će se sva prikupljena sredstva donirati Udruzi slijepih Međimurske županije

Budući da se istoga dana obilježava i Mreža zdravih gradova, građanima će u sklopu utrke biti omogućeno mjerenje tlaka i šećera.

Prijave na utrku traju do 18. svibnja, a prijaviti se možete OVDJE. Za prvih 150 sudionika osigurani su startni paketići naših sponzora, stoga vas potičemo da prijavom, osim nagrada, sebi osigurate subotu ispunjenu zdravim tjelesnim navikama, dobrom voljom i ugodnom atmosferom u najljepšem baroknom gradu.

Saznaj više!

Za više članaka o projektima eSTUDENTa, prati našu web stranicu. Aktivni smo i na društvenim mrežama pa naše profile pronađi na FacebookuInstagramu i LinkedInu. A da bi prvi saznali sve vijesti o događajima i projektima koje provodi Udruga pretplatite se i na newsletter kojeg vam bez iznimke šaljemo čak dva puta svakog mjeseca.

 

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.