Druženje povodom Praznika rada u Zelendvoru

  • 0
  • 3,978 views

U Zelendvoru kod Perijanca se održalo druženje povodom Praznika rada, a sav prihod od kotizacija i donacija namijenjen je Udruzi udomitelja za djecu i mlade Varaždinske županije “Zipka”.

Kako je tim povodom pojasnio načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec, druženje je organizirano od strane SDP-a Petrijanec te uz podršku SDP-a Hrvatske, a uz druženje posjetitelji su se mogli okušati u malom nogometu u kavezu, u beli te u gađanju zračnom puškom i pikadu.

– Danas se okupio velik broj ljudi koji su se odazvali na ovu humanitarnu akciju. Na nogomet u kavezu prijavilo se desetak ekipa, a odaziv je velik i na ostalim natjecanjima što nas jako veseli. Također, za djecu je tu i besplatan napuhanac, a ta sve posjetitelje smo pripremili 1.000 besplatnih porcija graha – rekao je Posavec.

Dodao je i kako SDP Varaždinske županije na više lokacija sutra organizira proslave Praznika rada, a na ovu akciju u Zelendvoru odazvala se i predsjednica Županijske organizacije SDP-a Barbara Antolić Vupora.

– Poslužailo nas je vrijeme i velik je odaziv građana, što nas veseli. Iz takvih okupljanja želimo poslati poruku koja je u ovom trenu upućena roditeljima i ukazuje na rad Udruge Zipka koja je na ovim prostorima napravila velik iskorak i drugačiji pogled na udomljavanje. Sretna sam što su mještani dali veliku podršku. U drugim mjestima gdje ćemo se sutra okupljati nastojat ćemo pak ukazati na radnička prava i sve što bi građanima trebalo olakšati život – rekla je Antolić Vupora.

Započinje novi Tečaj praktične filozofije…
Prev Post Započinje novi Tečaj praktične filozofije…
Održani jubilarni 20. Dani folklora u Maruševcu!
Next Post Održani jubilarni 20. Dani folklora u Maruševcu!
Related Posts

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *