Druženje povodom Praznika rada u Zelendvoru

  • 0
  • 4.040 views

U Zelendvoru kod Perijanca se održalo druženje povodom Praznika rada, a sav prihod od kotizacija i donacija namijenjen je Udruzi udomitelja za djecu i mlade Varaždinske županije “Zipka”.

Kako je tim povodom pojasnio načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec, druženje je organizirano od strane SDP-a Petrijanec te uz podršku SDP-a Hrvatske, a uz druženje posjetitelji su se mogli okušati u malom nogometu u kavezu, u beli te u gađanju zračnom puškom i pikadu.

– Danas se okupio velik broj ljudi koji su se odazvali na ovu humanitarnu akciju. Na nogomet u kavezu prijavilo se desetak ekipa, a odaziv je velik i na ostalim natjecanjima što nas jako veseli. Također, za djecu je tu i besplatan napuhanac, a ta sve posjetitelje smo pripremili 1.000 besplatnih porcija graha – rekao je Posavec.

Dodao je i kako SDP Varaždinske županije na više lokacija sutra organizira proslave Praznika rada, a na ovu akciju u Zelendvoru odazvala se i predsjednica Županijske organizacije SDP-a Barbara Antolić Vupora.

– Poslužailo nas je vrijeme i velik je odaziv građana, što nas veseli. Iz takvih okupljanja želimo poslati poruku koja je u ovom trenu upućena roditeljima i ukazuje na rad Udruge Zipka koja je na ovim prostorima napravila velik iskorak i drugačiji pogled na udomljavanje. Sretna sam što su mještani dali veliku podršku. U drugim mjestima gdje ćemo se sutra okupljati nastojat ćemo pak ukazati na radnička prava i sve što bi građanima trebalo olakšati život – rekla je Antolić Vupora.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.