Saša Matić oduševio publiku svojim prvim koncertom u Čakovcu

Dvorana GŠČ na jedno večer pretvorila se u disco klub

  • 0
  • 4.254 views

Jedan od najboljih muških vokala i omiljenih regionalnih izvođača, Saša Matić, održao je svoj prvi koncert u Čakovcu, u dvorani Graditeljske škole Čakovec. Koliko su Čakovčani čekali na ovaj koncert, pokazuje i dupke ispunjena dvorana, koja je na trenutke, uz pomoć disco kugle i fantastičnog osvjetljenja, stvorila ambijent disco kluba.

Vrhunska produkcija uključivala je i velike LED ekrane, koji su svakom posjetitelju omogućili da se osjeća kao da se nalazi u prvom redu ispred pozornice. S obzirom kako se i inače za koncerte Saše Matića uvijek traži karta više, ne čudi što je i ovaj koncert, po prvi puta održan u Čakovcu, bio potpuno rasprodan. Njegova karijera traje dugi niz godina, tijekom kojih se konstantno nalazi na samom vrhu regionalne ljestvice. Čakovčane i njihove goste zabavljao je preko dva sata svojim hitovima poput ‘More tuge’, ‘Nađi novu ljubav’, ‘Samo ovu noć’, ‘Kralj izgubljenih stvari’, ‘Sto svirača’, ‘Idemo anđele’, ‘Poklonite mi nju za rođendan’ i brojnim drugim, stvorivši tako atmosferu koju će publika još dugo pamtiti.

Saša Matić poznat je po posebnom i emotivnom odnosu sa svojom publikom, a upravo je takav ”od prve” stvorio i sa čakovečkom publikom.

Foto: Dario Horvat

 

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.