Rudar 47 iz Donjeg Ladanja pobjednik općinskog Kupa!

  • 0
  • 4,502 views

U sklopu obilježavanja Dana Općine Maruševec, na nogometnom igralištu u Donjem Ladanju odigran je Kup Općine Maruševec u velikom nogometu. Utakmicu su odigrali ŠNK „Rudar 47“ iz Donjeg Ladanja i NK “Omladinac“ iz Jurketinca rezultatom 3:2 za domaćina.

Ove je godine, bolji u tradicionalnom dvoboju županijskih trećeligaša s područja Općine Maruševec bio ŠNK „Rudar 47“ koji je pobjedu odnio zahvaljujući pogocima Matije Cmuka, Darija Cmuka i Bojana Hercega. Za „goste“ iz Jurketinca golove su postigli Marko Kučko i Ivan Banec.

Pobjednički pehar kapetanu ŠNK „Rudar 47“ Igoru Glavici predao je načelnik Općine Maruševec Mario Klapša, a uz ostale, utakmicu su pratili i općinski vijećnici Dragutin Kišić i Miroslav Možanić. Utakmicu je sudio sudac Mladen Balažinec.

Osim ovog, u sklopu obilježavanja Dana Općine Maruševec održat će se i Malonogometni kup Općine Maruševec u nedjelju 30. travnja ove godine s početkom u 9 sati na igralištu u Druškovcu, u organizaciji Društva za šport i rekreaciju Maruševec i MNK Cerje.

Vrijedni petrijanečki učenici i šumari očistili divlja odlagališta u Zelendvoru
Prev Post Vrijedni petrijanečki učenici i šumari očistili divlja odlagališta u Zelendvoru
Obilježena 119. obljetnica organiziranog obrtništva u gradu Varaždinu
Next Post Obilježena 119. obljetnica organiziranog obrtništva u gradu Varaždinu
Related Posts

Leave a Comment:

Your email address will not be published. Required fields are marked *