Sunset Sports Media Festival i ove godine u Zadru okuplja neka od najvećih svjetskih imena iz svijeta sporta, medija i marketinga

  • 0
  • 4.777 views

Od 1. do 3. lipnja u Zadru će se održati drugo izdanje Sunset Sports Media Festivala – jedinstvenog projekta koji okuplja vrhunske sportaše i istaknute sportske stručnjake iz područja medija, marketinga i poslovanja. Matt Barnes i Stephen Jackson kao bivši NBA prvaci i aktualni voditelji najpopularnijeg košarkaškog podcasta „All the Smoke“, predsjednik Showtime Sportsa Stephen Espinoza, jedan od najboljih svjetskih košarkaških menadžera Miško Ražnatović, Alojzije Janković i Nikola Stolnik samo su neka od imena međunarodnih i domaćih sportskih i medijskih zvijezdi koje će u tri dana bogatog programa podijeliti svoja znanja i iskustva o aktualnim temama te prezentirati vodeće projekte i inovacije.

Prvo izdanje Festivala na jednom je mjestu okupilo pojedince s impresivnim pričama i iskustvom – Petera Schmeichela, Dilettu Leottu, Raya Lewisa, Justina Edelmana, Stephana Espinozu i brojne druge, čime smo u startu visoko postavili ljestvicu. Odjek je bio fantastičan te sam uvjeren kako ćemo se ove godine festival dodatno etablirati na internacionalnoj razini s potvrđenim najjačim svjetskim imenima iz branše. Platforma za razmjenu ideja te stvaranje novih poslovnih prilika već je stvorena, a uspješno spajajući sve entitete koji se naslanjaju na sport, od aktivnih i bivših sportaša, do ljudi koji vode klubove i saveze te medijskih kuća koje produciraju sportski sadržaj, možemo samo očekivati njezino širenje na zadovoljstvo svih.“ – izjavio je Damjan Rudež, direktor Sunset Sports Media Festivala, te bivša NBA i hrvatska košarkaška zvijezda.

Trend globalizacije sporta danas je jači nego ikad i upravo zbog te činjenice Sunset Sports Media Festival želi postati jedinstvena i nezaobilazna stanica za sve koji žele držati korak s najnovijim trendovima iz svijeta sporta i medija. Tako će svim sudionicima svoje tajne o tome kako su osvojili srca i umove nogometnih navijača diljem svijeta otkriti i Kate Abdo, Guillem Ballague, Micah Richards i Pete Radovich, dok će Frank Leenders i Igor Ćurković predstaviti ključne izazove s kojima će se košarka susresti u narednom razdoblju. Festivalska pozornica ugostit će i proslavljena hrvatska imena, kao što su Alojzije Janković, šahovski velemajstor i potpredsjednik Hrvatske Asocijacije za Sportski Menadžment i Nikola Stolnik, osnivač i direktor tvrtke Good Game Global – međunarodne esportske platforme i jedine hrvatske kompanije koja se bavi organizacijom esport događaja, koji itekako imaju što za ispričati.

Ekskluzivna svjetska premijera

U sklopu Sunset Sports Media Festivala održat će se i svjetska premijera dokumentarca o egzilu Šahtara iz Donecka koji su radili CBS i Paramount+ zbog čega se očekuje i dolazak niza najvećih nogometnih dužnosnika, ali i svih zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svijetu. Uz navedeno, organizatori pripremaju i brojna druga iznenađenja, zanimljive sadržaje te govornike koji su svjetski poznate sportske i medijske zvijezde, a svi zainteresirani mogu osigurati svoje mjesto na ovom jedinstvenom globalnom festivalu kupnjom kotizacija već danas.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.