Zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković ove subote puca iz topa

  • 0
  • 6.373 views

Ove subote, 22. travnja 2023. godine nastavlja se sa svečanom smjenom straže – na novoj lokaciji, ispred palače Patačić. Konačno, bez straha od kiše, sa veseljem možemo najaviti novog “topnika” Varaždinske građanske garde – zamjenika gradonačelnika Miroslava Markovića, mag.inf.

Miro je, ne baš tak stari, Varaždinec. Diplomirao je na Fakultetu organizacije i informatike, govori tri strana jezika, a osim što je zamjenik gradonačelnika član je i Glavnog odbora SDP-a Hrvatska i Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin. Oženjen je i otac dviju kćeri. Vrlo je aktivan član Predsjedništva Hrvatsko-Njemačkog društva Varaždin, Hrvatsko-Slovenskog društva prijateljstva Varaždin i Hrvatsko-Kineskog društva prijateljstva Zagreb. Miro je, nama Varaždincima, poznat koa principijelan čovjek, iskren, pošten i Varaždinu odan. Poznat je i po svojim jasnim stavovima kojih se ne srami izreči, uporan i predan svojim idejama i stavovima, hrabar i beskompromisan. I nema toga što ne bi uradio za Varaždin! A koliko je u tome uspješan najbolje govore rezultati skorašnjih lokalnih izbora. Ti rezultati govore i koliko mu Varaždinci vjeruju, a on sam profilirao se u čovjeka od riječi.
Za Miroslava kao da je izmišljena ona sintagma: “Nisam burek, pa da svakom prijam.” i s tom sintagmom on se vrlo lako i dostojanstveno nosi. U ovoj političkoj “đungli” teško je naći čovjeka tih vrlina i kvaliteta, čovjeka u zrelim, najboljim godinama i čovjeka velikog potencijala. Danas je politika vrlo nezahvalan posao, a ljudi poput Miroslava vračaju nam nadu i povjerenje – polako, ali sigurno.

Zato, ali i zbog svega onoga što je pred Tobom ponosni smo što od subote imamo takvog “stanara” kuće slavnih u Varaždinu. Mirek, i dalje samo hrabro i jako – kak i do sad – samo je nebo granica!!!

 

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.