Volonteri, filozofi i influenceri postanite dio ovogodišnjeg Kliker festivala

  • 0
  • 5.155 views

Kliker festival, festival plesa, pokreta i igre, će se održati od 10. do 18. lipnja 2023. godine i Varaždin još jednom pretvoriti u veliki spektakl u kojem ove godine možete sudjelovati i vi!
Festival će uz hrvatske okupiti i vrhunske plesače i izvođače iz zemalja poput Nizozemske, Austrije, Španjolske, Mađarske, Slovenije, Italije i Izraela, koji će nas odvesti na putovanje u čaroban svijet plesa i pokreta, ali i kroz predavanja i debate pokrenuti neka važna pitanja.
Ako ste ljubitelj/ica plesa i kazališne umjetnosti pridružite se ovogodišnjem KLIKER-ovom timu!
Sudjelovati možete na više načina, a jedan od njih je kao volonter/ka! Ugrabite priliku i iskusite čari organizacijskog backstagea festivala, te uz besplatan ulaz na sve predstave, koncerte i radionice, iskoristite mogućnost upoznavanja brojnih umjetnika iz cijele
Europe. Sektori u kojima možete volontirati su hospitality, tehnička služba, terenski organizacijski poslovi te administracija.
Prijave za volontere otvorene su do 15. svibnja 2023., a za prijavu je potrebno ispuniti online obrazac:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGz_6TYehEYDAtZHdYTKrsC8wTYtlvYQh3wcvA9X4pj2QaXg/viewform

Dio ovogodišnjeg Kliker festivala možete postati i kroz poseban projekt „Mapiranje budućnosti“, u sklopu kojeg ćete zajedno s ostalim sudionicima/ama promišljati o važnim temama i mijenjati poglede na svijet oko svih nas.
Ako imate između 13 i 23 godine i želite na kreativan način sudjelovati u programu Kliker festivala, postanite Festivalskim/om filozofom/kinjom ili Festivalskim/om influencerom/icom!

Kao Festivalski/a filozof/kinja ćete uz mentoricu gledati predstave i raspravljati o temama kojima se predstave bave. Na mini-okruglim stolovima te u analitičko-kreativnim zadacima zajedno s ostatkom filozofske ekipe, a ponekad i s ostatkom publike, razmatrati različite poglede na svijet i život.
Kao Festivalski/a influencer /ica bilježit ćete zanimljive i zabavne trenutke s festivala, raditi mini-intervjue s glumcima i plesačima, stvarati content za festivalske društvene mreže i još mnogo toga!
Odaberite svoju ulogu, ispunite obrazac i pridružite se timu Kliker festivala!
PRIJAVA FILOZOFI/INFLUENCERI:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKIfomHRGUh1TGmW7DyuOf6tIyn6IEJunmx7gb7nRlXTv5fg/viewform
Dodatne informacije dostupne su na organisation@vrum.hr ili preko društvenih mreža Kliker festivala

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.