Varaždin posjetili članovi Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma

  • 0
  • 5.219 views

Varaždin je danas posjetilo desetak predstavnika turističkih agencija koje se bave kongresnim turizmom, a koji su u naš grad stigli u organizaciji Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma i varaždinskog Hotela Turist, koji je i sam član navedene udruge.

Turistički su djelatnici u Varaždin stigli kako bi se upoznali s novim prostorima, projektima i idejama te pobliže upoznali destinaciju i njezine mogućnosti u razvoju kongresnog turizma.
Nakon obilaska novoobnovljenog Hotela Turist i posjeta vinariji Podrum Štrigova, gosti su razgledali povijesnu jezgru Varaždina. Direktorica Turističke zajednice grada Varaždina, Jelena Toth predstavila im je turističke potencijale Varaždina, s naglaskom na naše najpoznatije manifestacije, Špancirfest, Advent u Varaždinu i Varaždinske barokne večeri te doživljaje koje grad pruža gostima i turistima, od subotnje smjene gradske straže, glazbe na balkonima i orguljama u katedrali do gastro doživljaja.

Ravnatelj Gradskog muzeja Varaždin, Miran Bojanić Morandini predstavio je mogućnosti organizacije događanja u prostorima Gradskog muzeja, posebno u atraktivnom prostoru Starog grada.

Posjet Varaždinu gosti su završili obilaskom izložbe Dobar tek! u palači Herzer, te obećanjem da će se odazvati pozivu na jubilarni 25. Špancirfest.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.