U prometnoj nesreći u Podrutama ozlijeđena pješakinja, vozač pobjegao

  • 0
  • 5.733 views

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 13. travnja u vremenu od 20.05 do 20.30 sati u mjestu Podrute, ozlijeđena je jedna osoba. Nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom van naselja u mjestu Podrute, najvjerojatnije iz smjera mjesta Pece u smjeru Topličice. Vozilom je prvo udario u smjerokazni plastični stupić, a potom u tijelo 19-godišnje pješakinje koja se kretala po cestovnoj bankini uz lijevi rub kolnika u smjeru mjesta Pece. Nakon udara 19-godišnjakinja je odbačena u lijevi cestovni jarak, nakon čega se nepoznati vozač udaljio u nepoznatom smjeru. U prometnoj nesreći tjelesne ozljede zadobila je 19-godišnjakinja. Liječnička pomoć joj je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njezine ozlijede će se okvalificirati naknadno.
Pozivamo građane ukoliko imaju informacije o prometnoj nesreći da dođu u najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.