Lagoda – završena je rekreativna disc golf liga Varaždin

Vucković i Harambašić su osvojili rekreativnu disc golf ligu

  • 0
  • 5.915 views

Kroz 10 kola, igranih od 14.9. prošle pa do 4.4. ove godine, u ligi je sudjelovalo ukupno 42 igračice i igrača, a svako kolo igralo se u formatu od dvije runde po 9 staza utorkom u poslijepodnevnim satima.

U Mix kategoriji, odnosno među iskusnijim disc golferima, pobjedu je odnio Aki Vucković koji je do posljednjeg kola bio u tijesnoj borbi sa Aleksandrom Sudžukovićem, osvjačem prethodne dvije sezone lige. U konačnici je Aki pokazao više smirenosti u zadnjem kolu i odnio bodove potrebne za osvajanje lige. Sudžuković je završio kao drugi, dok je teće mjesto pripalo Dinku Šimencu.

U početničkoj kategoriji je Dino Harambašić osigurao titulu i prije posljednjeg kola pa ovdje nije bilo velike neizvjesnosti do samog kraja. Antonio Grigić je završio kao drugi, dok je Ani Rob pripalo treće mjesto.

Vrijedan spomena za prošlu sezonu je i jedini „as“, odnosno pogodak u koš iz početnog bacanja, sezone kojeg je u 4. kolu postigao Vanja Brozović.

Nova sezona lige započela je u utorak 11.4., a igrat će se kroz sedam kola i to utorkom s početkom u 17:30 sati. Kako ova liga ima i promotivni karakter iz disc golf kluba Lagoda pozivaju sve koji bi željeli isprobati disc golf da im se jave ( klub@lagoda.hr ili 0981936437 ) te da dođu na neko od narednih kola gdje će naučiti osnove igre i okušati se u ovom lijepom rekreativnom sportu.

fotografije: Lagoda Disc Golf

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.