Dražen zečić oduševio publiku u varaždinskoj Areni

Pred punom Arenom Varaždin, Zečić je još jednom opravdao epitet "kralja zabave"

  • 0
  • 6.233 views

Dražen Zečić, večeras je pred punom varaždinskom Arenom, još jednom opravdao epitet ”kralja zabave”. Jedan od naših najtraženijih i najtiražnijih pjevača i autora zabavne glazbe održao je veliki i dugoočekivani uskršnji koncert pred Varaždincima i njihovim gostima, koji su, za ovu priliku, došli iz mnogih okolnih mjesta.

Ususret samom koncertu, Zečić je najavio da ove večeri “neće gledati na sat, već će koncert trajati onoliko koliko to publika bude željela”, a upravo tako je i bilo. Pripremio je repertoar koji se, uz nekoliko pjesama s posljednjeg albuma ‘Srce moje iz bitaka sto’, sastojao i od mnogih starih pjesama poput ‘Ima li nade za nas’, ‘Niko nema dva života’, ‘Boem u duši’ te ‘Pokidat ću lance sve’, koje su, očekivano, atmosferu dovele do vrhunca.

Veliki hitovi i poseban odnos s publikom razlozi su zbog kojih karijera Dražena Zečića traje više od tri desetljeća, ali i dobitna kombinacija zbog koje će ga i mnoge prisutne generacije Varaždinaca pamtiti do neke sljedeće prilike.

Foto: Dario Horvat

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.