Projekt „Čitanje na kotačima” Poziv na uključivanje u radionice „Kreativno pisanje“

  • 0
  • 6.252 views

Gradska knjižnica i čitaonica Novi Marof u potrazi je za nezaposlenim osobama koje će sudjelovati u radionicama „Kreativno pisanje”. Radionice se provode u sklopu projekta „Čitanje na kotačima“, a ciljna skupina su nezaposleni s područja Grada Novog Marofa, Općine Breznički Hum i okolnih mjesta, odnosno svi ostali zainteresirani koji žele razviti svoj kreativni potencijal u pisanju priča i pjesama.
Osnova kreativnog pisanja nije rad na tekstu već rad na sebi, a ono može biti ogledalo našeg unutarnjeg svijeta, način da se uhvatimo ukoštac sa svojim strahovima, nedoumicama, strepnjama i neizraženim emocijama.
Teme koje će se obrađivati kroz 20 radionica su: osnove pisanja i kako na nas utječe pročitano te u kojim formama se možemo izražavati; osnove pisanja kratkih priča i pisanje pjesama; ljubav, sreća i tuga kao tema pisanja i izražavanja; objavljivanje knjige, i osnove javnog nastupa.
Radionicama pisanja nastojimo unaprijediti kreativne vještine nezaposlenih osoba, poboljšati njihovo samopouzdanje i društvenu uključenost. Stjecanje novih znanja i vještina pridonosi njihovom uključivanju na tržište rada.
Radionice počinju krajem travnja te se svi zainteresirani mogu osobno javiti u knjižnicu ili na e-mail adresu: citanjenakotacima@gmail.com.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.