Stand up komedija Studija Smijeha ponovo stiže u Varaždin

  • 0
  • 126 views

Za vrhunsku dozu smijeha u kinu Gaj ovoga puta biti će zaslužni naši Hercegovci iz Zagreba sa showom “Nemoj ti to neđe pričat”

“koliko je potrebno da shvatiš da je Isus Bog u Zagrebu psovka, a ne molitva i da “prosim lepo” može dovesti do zabuna na spoju s Hercegovkom; kako je najbolji party u centru grada s masom simpatične ekipe otkačenog smisla za zabavu zapravo gay klub; koliko je teško odrastati kao siromašni Hercegovac u Zagrebu i kao takav se oženiti.”

Sve ovo saznat ćete 20. travnja s početkom u 20 h u kinu Gaj jer tamo gostuje stand-up show “Nemoj ti to neđe pričat”, autorskog trojca Studija Smijeha, Igora Drlje, Mirande Lončar i Josipa Gotovca.

Ovo troje komičara nema puno toga zajedničkog – jedino što ih povezuje je da su sve troje Hercegovci koji žive u Zagrebu. Međutim, kako su nas predrasude i naučile, upravo je ta mala poveznica bila i više nego dovoljna da se udruže. Pomalo ironično, udružili su se kako bi srušili predrasude, kako svoje tako i vaše.

U suštini “Nemoj ti to neđe pričat” show je o različitosti koja povezuje. Bilo gdje, poslije ovog showa, svi smo mi naši.

Ne propustite uživati u sat i pol vrhunske zabave i nasmijati se do suza. Vidimo se uskoro!

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji za 9 € ili 12 € na dan showa. Pretprodaja na ulaznice.hr ili na prodajnim mjestima ulaznice.hr:

TISAK PLUS D.O.O. – TISAKMEDIA VARAŽDIN
Adresa: Kukuljevićeva 13

TRAVELEGO D.O.O. PUTNIČKA AGENCIJA – TRAVELEGO
Adresa: Zagrebačka ulica 30

Link na FB event: https://www.facebook.com/events/730250605485953

Miranda Lončar je pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Stand-up komedijom bavi se dugi niz godina, preko jednog desetljeća, a komentari su da joj zadnjih par godina to i ide. Voli bedast humor, a opet i da ima neku poruku. Voli svaku publiku, a omiljena joj je ona koja se glasno smije. Oni koji širom otvore usta neopterećeni krezubom situacijom i svojim izgledom u trenutku napadaja smijeha. Komedija uživo, igra je zavođenja u dvoje, na kraju večeri i publika i izvođač su se razotkrili kroz smijeh. Ta bliskost gospođu Lončar pali. Bar nešto, jer je već godinama u sretnom braku.

Igor Drljo je najmanji Hercegovac. Mostarac pun pozitivne energije koji je postao i pravi Hercegovac, jer se preselio u Zagreb. Rastao prvih par godina i naglo prestao, ali zato se nije prestao debljati. Klasični zajeb prirode. Stand up-om se bavi od 2013.godine. Malo bure pozitivne energije. Ljudi su ljubomorni na njega zbog toga (ne zato što izgleda k’o bure, nego zbog energije). Autor satirične BiH emisije Monty Dayton Show, sudionik prve sezone Direktora Svemira (HR Taskmaster) i još mnogo toga, ali ne možemo se sada sjetiti. Vidljivi sindrom pudlice, laje na sve oko sebe i vidi sve u svojoj veličini. Ako ga vidite ne bojte se, ne grize… Samo se igra. Ukratko, mali čo’ek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor!

Josip Gotovac je mladi zagrebački komičar i fizioterapeut hercegovačkog porijekla. Ako je vjerovati njegovim roditeljima, djetinjstvo je proveo dubeći na glavi, hodajući bos i pišajući uz vjetar te je posljedično tomu i postao komičar. Ako je vjerovati njemu, dubljenje na glavi je odlična vježba za vrat, a djetinjstvo mu je obilježila rečenica “Nemoj ti to neđe pričat”. Rečenica koju on nije shvatio kao cenzuru već izazov, izazov da bude svakom loncu Gotovac. Kome vjerovati? Procijenite sami nakon što vas Josip provede šašavim stazama svojih razmišljanja.

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.