Dražen Zečić otkrio što publiku očekuje na velikom koncertu u Varaždinu

Jedan od naših najtraženijih pjevača zabavne glazbe 9. travnja održat će veliki uskršnji koncert pred varaždinskom publikom

  • 0
  • 174 views

Dugi niz godina prošao je od posljednjeg koncerta Dražena Zečića u varaždinskoj Areni, no u istoj atmosferi u kakvoj se s publikom tom prilikom rastao, 9. travnja nastavlja na velikom i dugoočekivanom uskršnjem koncertu.

”I ovoga puta, publici možemo obećati barem dva sata odlične zabave. Uz nekoliko pjesma s posljednjeg albuma ‘Srce moje iz bitaka sto’, pjevat ćemo, naravno, i stare pjesme koje su ljudima poznate i drage… I nećemo gledati ‘na sat’…” – otkrio je Zečić.

Ima li nade za nas’, ‘Niko nema dva života’, ‘Boem u duši’, ‘Pokidat ću lance sve’, ‘Zašto plačeš’, ‘Sve si sama odabrala’, te ‘Sokole’ samo su neki od najvećih hitova jednog od naših najtraženijih i najtiražnijih pjevača te autora zabavne glazbe, uz čije su pjesme odrasle mnoge generacije. Ne čudi, stoga, da je preostalo još jako malo karata za veliki uskršnji koncert, a mogu se nabaviti putem sustava Eventim, kao i na benzinskim postajama Petrol.

 

Related Posts

Leave a Comment:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

A link to set a new password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our pravilima privatnosti.