Varaždin ima (drugi) najljepši Advent u Hrvatskoj – Osijek obranio titulu

IMG_20221210_130524

Završio je još jedan izbor za najljepši Advent u Hrvatskoj, kojeg organizira portal Gradonacelnik.hr i po drugi put za redom, Advent u Varaždinu je opet osvojio srebrnu medalju! Kao i prošle godine, osječki advent prikupio je nešto više glasova, a pobjednicima, naravno, iskreno i s velikim osmjehom čestitamo! Drago nam je da smo se u završnici opet našli s kolegama iz Osijeka kojima ujedno, uz čestitke, šaljemo i najbolje želje za 2023.
Turistička zajednica grada Varaždina, organizator Adventa, iznimno se ponosi ovim visokim plasmanom koji potvrđuje ne samo uspjeh samog adventskog festivala u Varaždinu, koji je postao trajni dio manifestacijske godine, već i privlačnost Varaždina kao destinacije.
Zahvaljujući Adventu u Varaždinu, u posljednjih je nekoliko godina varaždinski turizam ozbiljno zakoračio i u „zimsku sezonu“, postao još prepoznatljivije kulturno-turističko odredište, a same Varaždinke i Varaždinci mogu zaista uživati u prebogatom programu koji traje više od šest tjedana.


Zahvaljujemo svima koji su ljubav prema Adventu u Varaždinu (i/ili samom Varaždinu) pokazali „lajkom“ na natječaju za najljepši Advent u Hrvatskoj. Želimo svima sve najbolje u 2023. godini i vidimo se uskoro u – Varaždinu!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *