Donacija DVD-u Breznički Hum – Vatrogascima 30 tisuća kuna u opremi

1

Vatrogasci DVD-a Breznički Hum u zagrebačkom poduzeću Vatropromet ovih su dana preuzeli vatrogasnu opremu – agregat, potopnu električnu pumpu, vatrogasne ljestve i vatrogasne svjetiljke ukupne vrijednosti preko 30 tisuća kuna. Riječ je o donaciji Grupe WAM Produkt iz Brezničkog Huma, koja je nedavno otvorila svoj novi proizvodni pogon u humskoj Poslovnoj zoni.

– Općina Breznički Hum svake godine izdvaja značajna proračunska sredstva za funkcioniranje vatrogastva na području općine te se trudi razinu opreme i vatrogasnog kadra držati na zadovoljavajućem nivou – prilikom preuzimanja opreme je istaknuo načelnik općine Zoran Hegedić, i dodao kako su sretni što im poslovni subjekti i pojedinci koji žive i rade na području općine pomažu u humanitarnom i ljudskom smislu.

Poduzeću WAM Produkt na vrijednoj je donaciji brezničkohumskim vatrogascima zahvalio i predsjednik društva Stjepan Jakopčić, istaknuvši kako će ova oprema uvelike poboljšati kvalitetu opremljenosti ovoga DVD-a koje uskoro slavi svoju 90. obljetnicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *