Ulaznice za ekskluzivne koncerte kod vile Bedeković – u prodaji

jm2h_960_360

Vila Bedeković je, otkada je izrasla u jednu od najljepših koncertnih pozornica u Hrvatskoj, svjedočila nizu nevjerojatnih glazbenih doživljaja. Intimnija, ekskluzivnija, smještena u predivni mali perivoj ispred jedne od najljepših varaždinskih povijesnih građevina, „Bedekovićka“ je obavezna stanica na popisu svakog ozbiljnijeg glazbokusca jer donosi ponekad, na prvu loptu, nezamislive suradnje ili nesvakidašnja glazbena izdanja u rasponu od opere, preko world-music pa do rocka.

U dva festivalska vikenda, ovdje će se održati četiri ekskluzivna koncerta, posebno i pomno pripremljena baš za Špancirfest.

Ulaznice po cijeni od 80,00 kuna možete kupiti u sustavu Eventima ili na web stranici Špancirfesta –> https://www.spancirfest.com/ulaznice/
OPERNA GALA VEČER

Već prvog dana Špancirfesta, 19. kolovoza 2022. kod Vile Bedeković bit će spektakularno. Operna gala večer donosi probrane melodije Mozarta, Donizzetija, Verdija, Belinija i drugih u izvedbi fantastičnih glasova solistica i solista: Lane Kos, Tamare Ivaniš, Ene Pongrac, Mattea Ivana Rašića, Marka Mimice, Jaka Mihelača, Charlesa Pachona, Davida Oštreka, Kore Pavelić, Marine Monzo i Miloša Bulajića. Koncert je osmišljen kao festivalski nastup na otvorenome Hrvatske operne akademije – Varaždin 2022., koja će se održati neposredno prije Špancirfesta pa će ionako raskošni program upotpuniti nekoliko arija koje će izvesti njezini najbolji polaznici.

TEDI SPALATO, ZORICA KONDŽA I VTO

Vila Bedeković trudi se pomaknuti glazbene horizonte te svake godine stvoriti nešto vrijedno pamćenja.

edan od takvih glazbenih trenutaka za pamćenje bit će spoj mora i kontinenta, glasova i harmonija Dalmacije sa senzualnim zvukovima tamburaša koju će stvoriti Tedi Spalato i Zorica Kondža uz pratnju Varaždinskog tamburaškog orkestra.

MASSIMO

Istinski velikan hrvatske glazbene scene, čovjek čiji glas svakoj pjesmi može dati nevjerojatnu slojevitost i dubinu, stari je prijatelj Špancirfesta. Massima smo na festivalu vidjeli u svim izdanjima, na velikim i manjim pozornicama, a ove ćemo ga godine moći doživjeti u ljepoti predivne Vile Bedeković u intimnijem i ekskluzivnijem izdanju.

VATRA & BOŽO VREĆO

Koliko je glazba prekrasna stvar uvijek iznova dokazuju suradnje na prvi pogled vrlo različitih umjetnika. Čarolija koja nastaje kad se spoje dva stilski bitno različita izričaja pomiče granice zamislivog i često stvara iznimno vrijedna djela. Jedno takva suradnja zasigurno je ona između benda Vatra i sevdah zvijezde Bože Vreće koju svi dobro znamo u obliku hita „Rum na usnama“. Vatra i Božo Vrećo, svaki zasebno dobri su prijatelji Špancirfesta, a ove ćemo ih godine po prvi puta imati prilike vidjeti spojene u jedinstveni koncertni doživljaj koji spajajući rock i sevdah stvara nešto naizgled nespojivo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *