Album duhovne glazbe vlč. Tihomira Koseca „U sveti čas“

Ured za pastoral mladih Varaždinske biskupije izdao je drugi po redu album duhovne glazbe svog predstojnika vlč. Tihomira Koseca i njegovih suradnika pod nazivom “U Sveti čas”! Važno je reći kako sva novčana sredstva prikupljena od prodaje ovog nosača zvuka idu za potrebe „Obitelji 5+“ Sisačke biskupije pogođene nedavnim potresima o kojima skrbi Zaklada za obitelji Sisačke biskupije „Kardinal Franjo Kuharić“ i Ured za pastoral braka i obitelji.

Ako u svome programu ili medijskom prostoru imate mogućnost emitirati pjesme sa spomenutog albuma, šaljemo Vam ih na poveznici. Ako trebate fizički CD, možemo Vam ga poslati poštom na adresu. Također, ako u svom medijskom prostoru možete emitirati video spotove, šaljemo Vam na poveznici: Vlč. Tihomir i suradnici – “On je uvijek tu za tebe” i Vlč. Tihomir Kosec i suradnici – “U Sveti čas”.

Spomenimo i kako će u subotu 8. svibnja s početkom u 19.30 sati u Pastoralnoj dvorani bl. Alojzija Stepinca u Gornjem Knegincu biti održan i humanitarni koncert uz promociju spomenutog nosača zvuka. Prijenos će uživo bit će moguće pratiti na Youtube kanalu Pastoral mladih Vž i na Facebook stranici Ureda Mladi Varaždinske biskupije. CD je inače, po cijeni od 80 kuna, moguće nabaviti upitom na mail mladi@biskupija-varazdinska.hr te fizički na porti Biskupskog ordinarijata (Pavlinska 4, Varaždin). Prilog u visini cijene nosača zvuka (ili više) moguće je uplatiti na žiro račun biskupijske zaklade “Kardinal Franjo Kuharić”: HR1724070001100348541 (OTP banka), s naznakom “Za obitelji”.

leave a reply

Izdvojeno