Apel za pomoć slijepim osobama Udruge slijepih Sisačko-moslavačke županije-Sisak

Svjedoci smo svakodnevnog napretka u organizaciji nakon potresa, ali unatoč tome još uvijek ostaju skupine osoba s invaliditetom koje se ne snalaze brzo i ne dolaze na red za rješavanje problema. Govorimo ukupno o 114 slijepih osoba s područja Sisačko-moslavačke županije od kojih je njih 20 direktno pogođeno ovim katastrofalnim potresom. Za njih će nam biti potreban građevinski materijal. Kako kaže predsjednik Udruge slijepih Sisačko-moslavačke županije i grada Sisak, Danko Tomanić: ,,Razmjere štete nakon ovog razornog potresa nismo još u stanju procijeniti, ali znamo da su naši članovi s područja pogođenim potresom zbog teških oštećenja morali napustiti svoje domove i potražiti organizirani smještaj ili otići kod svoje rodbine i slično.“ Sredstva možete uplatiti na račun za posebne namjene, otvorenim pri OTP banci. Za uplate iz tuzemstva broj žiro računa je HR2124070001500002146. Za uplate iz inozemstva broj žiro računa je BIC OTPVHR2X HR2124070001500002146 .

Budite sigurni da će se u kunu voditi troškovnik kome su i zašto sredstva dodijeljena te će troškovnik biti javno dostupan nakon raspodjele financijskih sredstava.

U akciju prikupljanja sredstava za slijepe i slabovidne osobe Sisačko-moslavačke županije uključila se i agencija Apriori World koja već šest godina pro bono radi za Udrugu.

leave a reply