KONEKTANJE SA ZAJEDNICOM: City Connect podržao Varteksovu Školu nogometa

Jučer su predsjednik NK Varteksa Siniša Fučkar i članica Uprave tvrtke City Connect Ines Gerbus Barbir potpisali ugovor o suradnji. Tako je prepoznat rad i trud malih ‘Bumbara’ i svih koji su doprinijeli razvoju Varteksove Škole nogometa.
– Kad pomažete zajednici u kojoj ste nastali i iz koje rastete, stvarate sretnije mjesto za život, posebno kada se povežete s mladima – promicanjem sporta i zdravog života. Zbog toga je City Connect, jedan od većih poslodavaca na području Varaždina i vodeći globalni outsourcer za poslovne procese i tehnologiju, rado prihvatio poziv NK Varteksa da podrži njihovu Školu nogometa. Novčane donacije koristit će se za daljnji rad više od 200 djece koja igraju nogomet svaki dan – izjavila je Ines Gerbus Barbir, članica Uprave City Connecta, tijekom potpisivanja Ugovora o sponzorstvu.
NK Varteks teži da se članovima Škole nogometa osiguraju što bolji uvjeti rada, jer ulaganje u mlade najisplativije je ulaganje.
– Izgradnjom terena s umjetnom travom i nabavkom novih kontejnerskih svlačionica povećan je standard naše Škole nogometa. Veseli činjenica da je naš trud i kvalitetan rad Škole nogometa prepoznat od strane uspješnih varaždinskih tvrtki. Zahvaljujem ovom prilikom tvrtki City Connect koja je u ova krizna vremena odlučila pomoći lokalni sport i zajednicu. Vjerujem da će danas potpisana suradnja biti nagrađena rezultatima naših selekcija, a prije svega osmijehom djece – naglasio je predsjednik NK Varteks Siniša Fučkar.

leave a reply