Prijavite se na besplatnu Radionicu za nezaposlene žene u Varaždinu!

Ova besplatna radionica će ti dati snagu, vratiti samopouzdanje i pomoći će ti da pronađeš posao! Ako si spremna za promjene, prijavi se!

Ako želiš naučiti nešto novo i korisno, osnažiti se i pronaći posao, onda si na pravom mjestu! Pridruži nam se u Varaždinu na besplatnoj Radionici osnaživanja za nezaposlene i zlostavljane žene. Radionice u sklopu Nacionalne kampanje osnaživanja žena „Sofija“ održat će se od 13., 14. i 15.10.2020., a sve detalje ćeš dobiti na mail nakon prijave. Odmah se prijavi jer je broj polaznica na radionici ograničen!

Tri dana ćemo se družiti, osnaživati, podržavati i zajedno raditi na unaprjeđenju socijalnih i komunikacijskih vještina, asertivnosti, naših prezentacijskih i pregovaračkih vještina. Naučit ćemo pisati kvalitetnije životopise i pripremat ćemo se za uspješne intervjue za posao. Sve ovo će pomoći da vam se lakše otvore prilike za ravnopravno sudjelovanje na tržištu rada. Naše predavačice otkrit će ti i neke savjete kako se istaknuti na intervjuu za posao od ostalih kandidata.
Više o samoj radionici ispričat će ti naša ambasadorica kampanje, poznata glazbenica i umjetnica Remi u videu u kojem ti otkriva zašto nam se trebaš pridružiti!
Uz učenje o komunikaciji, dodatno ćemo se osnažiti i vratiti samopouzdanje na radionicama samoobrane temeljene na Krav Maga borilačkoj vještini koje će ti dati sigurnost i pripremiti te za sve situacije. Cilj radionice je naučiti tehnike samoobrane, upoznati snagu koju nosiš u sebi i pokazati da je svaka žena spremna odgovoriti na neugodne situacije, potencijalne napade i svakodnevne izazove.

Radionica je do sada oduševila naše polaznice u Zagrebu, Zaboku, Karlovcu Šibeniku i Splitu, a neki od dojmova s prethodno održanih radionica su:

I nemoj čekati nego se odmah prijavi na besplatnu radionicu osnaživanja žena! Čekamo te i veselimo se što ćemo te upoznati!

Prati Nacionalnu kampanju osnaživanja žena „Sofija“ i Remi na društvenim mrežama (Facebook i Instagram) uz #jacanegostomislis!

 

O Nacionalnoj kampanji osnaživanja žena „Sofija“

Nacionalna kampanja osnaživanja žena „Sofija“ radi na aktivnom osnaživanju i osposobljavanju žena za nošenje s izazovima u društvu u kojem živimo te njihovom osposobljavanju za aktivnije sudjelovanje na tržištu rada. Stavljamo naglasak na važnost umrežavanja i povezivanja institucija koje su uključene u sustav suzbijanja i prevencije nasilja nad ženama – policije, sudstva, socijalnih službi, organizacija civilnog društva i samih žrtava nasilja.

Aktivnosti nacionalne kampanje „Sofija“ pokrivaju cijelu Hrvatsku i održat će se u svim županijama (21 lokacija).

Aktivnosti se provode kroz 3 glavne komponente:

⦁ radionice unaprjeđenja socijalnih vještina
⦁ radionice samoobrane
⦁ edukacija stručnjaka.

Cjelokupan program doprinijet će osobnom razvoju, podršci i osnaživanju nezaposlenih i zlostavljanih žena. Svi elementi projekta svojevrstan su alat komunikacije, socijalnog uključivanja, savjetovanja i dostupnosti za sve dionike te će doprinijeti povećanju javne svijesti o problematici.

leave a reply