U-18 Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu

Dvorana Arena Varaždin 11.-13. Rujna 2020.

Unatoč epidemiološkoj situaciji koja priječi okupljanja na javnim sportskim događanjima, Varaždin će u dane dolazećeg rujanskog vikenda biti domaćin U-18 Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu za juniore i juniorke.
Obzirom da su javna okupljanja s većim brojem ljudi na sportskim događanjima ovih dana zabranjena, Prvenstvo će se igrati u dvorani Arena bez nazočnosti publike.
Glavni organizator U-18 Prvenstva Hrvatske, koje se igra uz pokroviteljstvo grada Varaždina, Hrvatskog Stolnoteniskog Saveza i Hrvatskog Olimpijskog Odbora, je trostruki državni prvak STK Starr, čiji predsjednik Ronald Redjep napominje kako je ovaj Turnir trebao biti upriličen još u ožujku ove godine, međutim zbog situacije s koronavirusom je dvaput odgađan.
– Igrat će se sukladno svim epidemiološkim standardima i uputama stožera Civilne zaštite tak da će igrači izvan igre nositi maske i koristiti dezinficijense a tijekom igre će maske skidati – napominje Redjep i dodaje kako će u Varaždinu od petka do nedjelje boraviti 70-tak ponajboljih hrvatskih stolnotenisačica i stolnotenisača juniorskog uzrasta iz dvadesetak hrvatskih klubova.
Otvorenje U-18 Prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu predviđeno je za petak 11. rujna u 13 sati nakon čega će, prema rasporedu, uslijediti ekipni mečevi. U subotu će se igrati pojedinačni muški i ženski mečevi, te parovi i mješoviti parovi, dok će u nedjelju biti igrana polufinala i finala u svim kategorijama. Proglašenja rezultata uslijedit će u nedjelju 13. rujna u 19 sati.

leave a reply