Privremena regulacija prometa na blagdan Velike Gospe u Biškupcu i Bednji

U subotu, 15. kolovoza, u sklopu obilježavanja blagdana Velike Gospe u Biškupcu od 8 sati do potrebe uz poštivanje privremene regulacije prometa biti će zatvorene dionice na cestama u Gospodarskoj ulici, Biškupečkoj ulici i Trgu Ivana Perkovca.

U vrijeme zatvaranja navedenih prometnica promet će se odvijati alternativnim pravcima, i to Zagrebačkom ulicom, Mažuranićevom ulicom, Sportskom ulicom, Varaždinskom i Jalkovečkom ulicom, uz stalnu nazočnost pripadnika Prometne jedinice mladeži.

U subotu, 15. kolovoza od 5 do 17 sati zbog održavanja proštenja povodom blagdana Velike Gospe u Bednji, biti će zatvorena za promet cesta od djela Trga Svete Marije, odnosno lokalne ceste 25105 i to od raskrižja sa lokalnom cestom broj 225013 u smjeru Prebukovja do ugostiteljskog objekta „Kim“ u ulici Izidora Poljaka u Bednji uz postavljanje privremene regulacije prometa.
Za vrijeme privremenog zatvaranja navedenog dijela ceste, promet će se odvijati obilazno državnom cestom DC 74, lokalnom cestom LC 25013 i Ulicom Ljudevita Gaja.

leave a reply