Završeno PH u stolnom tenisu – Varaždinci osvojili 8 medalja!

Andrea Pavlović i Andrej Gaćina prvaci pojedinačno, Redjep zlatni u paru

Podjelom medalja i pehara u nedjelju navečer u varaždinskoj je dvorani Arena završeno ovogodišnje Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za seniore i seniorke, na kojem je ukupno nastupilo 30 najboljih hrvatskih igračica i 48 igrača.
Kod mješovitih parova pobjednički pehar pripao je Ronaldu Redjepu (STK Starr) i Sun Jiayi (inozemni angažman), drugo mjesto pripalo je Marti Vukelić (Aquastil) i Leonu Šanteku (STK Starr) a treći su bili Dorina Srebrnjak (dr Časl) / Filip Ćipin (ino angažman) te Ida Jazbec (Malinska) / Ivan Zeljko (Donat). U muškim parovima pobjedili su Tomislav Kolarek (ino angažman) i Miho Simović (Libertas Marinkolor), drugi su bili Filip Zeljko (Donat) i Danijel Mijatović (Donat) a trećeplasirani Alex Krstevski (Pula) / Dorijan Kuzmić (Kvarner) te Nikola Horvat (ino angažman) / Frane Runjić (Pula). U igri ženskih parova prve su bile Sun Jiayi i Mateja Jeger (ino angažman), druge Petra Petek (STK Varaždin) i Ivana Malobabić (STK Varaždin), dok su treće mjesto podijelile Andrea Pavlović (Aquastil) / Marta Vukelić (Aquastil) te Ivana Tubikanec (dr Časl) / Dorina Srebrnjak.
Pojedinačno kod žena titulu prvakinje ponijela je Andrea Pavlović, viceprvakinja je Mateja Jeger, a trećeplasirane su Petra Petek i Ivana Tubikanec, dok je kod muških pojedinačno titulu prvaka obranio Andrej Gaćina (ino angažman), drugo mjesto pripalo je Tomislavu Pucaru (ino angažman) a treći su Ronald Redjep i Filip Ćipin.
Varaždinci nakon Prvenstva mogu biti zadovoljni osvojivši čak 8 medalja – Redjep zlato u mix parovima, Šantek u mix parovima i Petek i Malobabić u ženskim parovima srebro, te Redjep pojedinačno i Horvat i Runjić u muškim parovima brončane medalje.
Pobjednicima su nagrade uručili predsjednik STK StaRR Ronald Redjep, predsjednik HSTS Zlatko Pospiš i varaždinski gradonačelnik dr Ivan Čehok.
Za tri dana Varaždin će biti domaćin i Europskom Prvenstvu U-21 u stolnom tenisu, koje će od srijede 4. do nedjelje 8. ožujka okupiti kremu europskog stolnog tenisa.

leave a reply