Rasprodana predstava “Dvoje” u organizaciji Rotary kluba Varaždin 1181

Varaždinski HNK u srijedu, 22.siječnja ugostio je Teatar EXIT i njihovu predstavu “Dvoje”. Bojana Gregorić Vejzović i Dražen Čuček u predstavi su mnogobrojnoj varaždinskoj publici dočarali prizore iz svakodnevnog života, u čak četrnaest uloga.
Kao i svaki put do sada, gostovanje Teatra EXIT izazvalo je veliki interes javnosti pa je HNK u Varaždinu bilo raspodano do posljednjeg mjesta. “Drago nam je da je ovako velik broj ljudi podržao ovu predstavu, ali i humanitarnu ideju Rotary kluba Varaždin 1181” naglasio je predsjednik kluba, Raymond Rojnik.
Kao i sve akcije ovog Varaždinskog Rotary kluba, i ova je predstava imala humanitarni karakter, a prikupljen novac pomoći će potrebitim sugrađanima.
Rotary klub Varaždin 1181 aktivan je od 2003. godine, a svake godine kroz predstave, koncerte i druge humanitarne akcije potpomažu radu lokalnih udruga i institucija, a kroz stipendije ili jednokratnu pomoć pomažu i lokalnim talentiranim učenicima i glazbenicima, ali i sugrađanima u lošijoj imovinskoj situaciji.
Kako je bilo na predstavi Teatra EXIT “Dvoje” pogledajte i u foto galeriji.

leave a reply