6. kolo D grupe stolnoteniske Lige prvaka

STK STARR – SPORTING CP Lisabon

Nakon poraza od 3:1 u 5. kolu europske stolnoteniske Lige prvaka od Hennebonta prošloga četvrtka u Lorientu na jugu Francuske, te nedjeljne pobjede od 3:0 u domaćem prvenstvu protiv ekipe Pule u Varaždinu, hrvatski se prvak Starr u natjecateljskom tjednu u utorak susreće s portugalskim Sportingom u Prelogu točnije u obližnjem Draškovcu, a susret se igra u sklopu obilježavanja Dana grada Preloga.
Podsjećamo kako je STK Starr najučinkovitija ekipa u natjecanju domaće Superlige a njen igrač ujedno i predsjednik Ronald Redjep trenutno je vodeći čime i ponajbolji hrvatski stolnotenisač s 90-postotnim učinkom nakon 10 odigranih utakmica sa 9 pobjeda i tek jednim porazom.
Što se europske Lige prvaka tiče, tu je STK Starr podređenija ekipa obzirom da se u njihovoj skupini nalaze pretendenti na europski stolnoteniski tron ekipa Borussije iz Dusseldorfa s neprikosnovenim Timom Bollom, te vrlo moćni portugalski i francuski prvaci Sporting i Hennebont.
Sutrašnji susret 6. kola europske Lige prvaka između STK Starr i Sportinga CP u sportskoj dvorani Draškovec kraj Preloga počinje u 19 sati uz besplatan ulaz za posjetitelje.

leave a reply