Ljudi su ključ uspjeha u turizmu

Turistička zajednica grada Varaždina poziva strukovne udruge, udruženja i tvrtke da za turističkog djelatnika godine kandidiraju djelatnike iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti.

Bogata turistička ponuda i kulturna bogatstva – nisu dovoljni za uspjeh u turizmu. Ključ uspjeha je ipak – čovjek. Srdačan domaćin koji svog gosta dočekuje prijateljski i ljubazno, pokloni mu osmijeh i teži da ga zadivi te da mu udovolji. Jer, upravo su djelatnici iz uslužnih i s turizmom poveznih djelatnosti i njihov odnos prema gostu temelj njegovog konačnog dojma o cijeloj destinaciji.
Varaždin bilježi kontinuirani rast broja dolazaka turista te je u prvih 11 mjeseci ove godine, prema podacima iz sustava eVisitor naš grad posjetilo 36.010 turista, što je 14 posto više nego u istom razdoblju 2018., te su ostvarili 73.681 noćenje što je 9,62 posto više nego u prvih 11 mjeseci 2018. godine.
Uz ljubaznost i srdačanost svih Varaždinaca za to su zaslužni i djelatnici iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti. Stoga Turistička zajednica grada Varaždina, u sklopu akcije Čovjek – ključ uspjeha u turizmu, poziva strukovne udruge, udruženja i tvrtke da kandidiraju po jednog djelatnika s područja svoje djelatnosti za turističkog djelatnika godine, a iz sljedećih kategorija: organizator putovanja, agencijski djelatnik, djelatnik prodaje i
marketinga u turizmu, turistički animator, turistički vodič, recepcijski djelatnik, konobar, kuhar, djelatnik hotelskog domaćinstva, privatni iznajmljivač, policajac, hortikulturni djelatnik te čistač.
Obrazac za prijavu može se pronaći na web stranicama www.tourism-varazdin.hr ili podići osobno u Turističkoj zajednici grada Varaždina radnim danom od 8:00 do 16:00 sati i subotom od 10:00 do 13:00 sati.

leave a reply