Najbolji stolnotenisač Europe Timo Boll protiv Varaždina

Liga prvaka: STK Starr – Borussia Dusseldorf

Ako se pitate zašto će dolazeći petak i srijeda biti jedni od važnijih dana u novijoj povijesti varaždinskog stolnog tenisa, odgovor je pred vama! Naime, u petak 25. listopada u njemačkom hramu stolnog tenisa u Dusseldorfu snage će odmjeriti najbolji europski klub svih vremena Borussia protiv prvaka Hrvatske STK STARR. Bit će to susret 3. kola europske Lige prvaka u stolnom tenisu, a uzvrat će u srijedu 30. listopada biti u varaždinskoj dvorani Arena, kada se ista dva suparnika susreću u 4. kolu istoga natjecanja. Početak obaju susreta je u 19.00 sati, uz besplatan ulaz za varaždinske posjetitelje. Za STK Starr će uz standardnu postavu domaćih igrača Leona Šanteka, Darija Kraljića i Ronalda Redjepa nastupiti vrhunski igrači kineskog i tajlandskog porijekla Liang Qui, Tan Ruiwu i Sun Chia Hung, te Slovenac Ludvik Peršolja, dok za njemački klub igra jedan od najboljih stolnotenisača svih vremena i višestruki europski i svjetski pojedinačni i ekipni prvak Timo Boll.
Podsjetimo, STK Starr, koji se od ove sezone natječe u najelitnijem rangu europskoga stolnoteniskog natjecanja, u dosadašnjim je susretima D skupine Lige prvaka u 1. i 2. kolu tijesno izgubio od francuskog Hennebonta te portugalskog prvaka Sportinga.
Poslije meča će u Vip Salonu varaždinske dvorane Arena biti upriličeno zajedničko druženje i fotografiranje povodom obilježavanja 10. obljetnice STK Starr, u sklopu čega će biti upriličena i svečanost potpisivanja Ugovora o organizaciji Europskog Prvenstva U-21 u stolnom tenisu, koje će od 3. do 8. Ožujka 2020. biti održano u Varaždinu.

leave a reply