Manifestacija Čiselska nedela v Maruševcu

Općina Maruševec i Kuburaška udruga Maruševec vas pozivaju na manifestaciju Čiselska nedela v Maruševcu, koja će se održati na prostoru ispred zgrade Općine ovog vikenda u Maruševcu.

U programu manifestacije održat će se Kotlovijada u subotu, 5. listopada 2019. godine s početkom u 13 sati, koju će voditi televizijski i radijski voditelj Davor Dretar Drele!

Nakon Kotlovijade, u glazbenom programu u šatoru ispred zgrade Općine od 19 sati nastupat će Tamburaški sastav LAJK i popularne UČITELJICE!

Svečano otvorenje 8. Sajma u Maruševcu održati u nedjelju, 6. listopada 2019. u 10 sati. Svečanom otvorenju prethodit će budnica Kuburaške udruge Maruševec u 8 sati, dok će u 11 sati u Župnoj crkvi Svetoga Jurja u Maruševcu bit će održana Sveta misa za sve kuburaše.

Zajednički nastup kuburaških udruga predviđen je u 12 i 15 sati, dok će 15 minuta kasnije nastupiti članice i članovi Kulturno-umjetničkog društva Klaruš.

U sklopu obilježavanja blagdana Čiselska nedela u Maruševcu, u 13 sati započet će kuburaško natjecanje.

DCIM100MEDIADJI_0093.JPG

Za vrijeme trajanja manifestacije „Čiselska nedela v Maruševcu“ na snazi će biti privremena regulacija prometa.

Zatvoren za sav promet bit će dio ceste NC-1-032 u Maruševcu, od crkve Svetog Jurja do kućnog broja 23, od petka, 4. listopada do ponedjeljka, 7. listopada ove godine.

Promet će se za vrijeme privremenog zatvaranja navedenog dijela ceste odvijati obilaznim pravcima, uz regulaciju prometa odgovarajućom prometnom signalizacijom.

Općina Maruševec moli građane za strpljenje u prometu i svima želimo dobru zabavu!

 

leave a reply