Špancirfest – Zona Stari grad donosi još bogatiji i raznovrsniji program

Prošlogodišnji je Špancirfest svoju glavnu koncertnu pozornicu hrabro postavio u njedra varaždinskog Starog grada, između njegovih zapadnih zidina i bedema, a njezin je program potpuno otvorio, bez ikakvih ograničenja i ulaznica. Tako je Stari grad, uz bogati gastro, street-food, party i popratni program, postao središte zabave na Špancirfestu.

Tako će biti i u 21. izdanju najvećeg hrvatskog festivala. Zona Stari grad donosi još bogatiji i raznovrsniji program za sve ukuse, kako glazbene, tako i gastronomske, a zakinut, gladan, žedan ili neutažene potrebe za zabavom neće ostati – nitko.

U jednom dahu, Stari grad donosi:

⦁ Dvije glazbene pozornice
⦁ Na glavnoj pozornici – velika imena: The Gipsy Kings by Baliardo, Rambo Amadeus, Goran Bare i Majke, Krankšvester, Vojko V, Silente, Elemental, Gustafi, Tony Cetinski, Dzambo Agusevi Orchestra
⦁ Na maloj pozornici – warm up i after party program
⦁ Više od 45 sati glazbenog programa
⦁ 20 odličnih koncerata
⦁ DJ gostovanja
⦁ 10 street food lokacija
⦁ 9 šankova
⦁ 20 sati različitih urbanih radionica
⦁ Slatku zonu
⦁ Pivnicu
⦁ Koktel bar
⦁ Spirits bar
⦁ Vinski kutak
⦁ Prezentacije partnera
⦁ Više od 1000 metara rasvjetnih tijela
⦁ Vrhunsku produkciju

Špancirfest iz godine u godinu prerasta i u sve važnije foodie odredište, a street-food ponuda na Starome gradu svojom kvalitetom, raznolikošću i originalnošću privlači sve više posjetitelja.
U 2019. će ta hedonistička oaza biti još zanimljivija i bogatija, a okusi i mirisi transportirat će vas, ovisno o tome što naručujete, na sve kontinente i u različite kulture. Bit će tu svega – od tradicionalnih i moderniziranih svima poznatih street-food specijaliteta, preko genijalnih burgera, popularnog sushija, do vege, veganskih i fusion zalogaja – u deset festivalskih dana posjetitelji će moći istražiti sve.

Posebno mjesto zauzet će zona “KVART”, koja se organizira u suradnji s incijativom V4EYC Varaždin for European Youth Capital 2022, a koja donosi i glazbeni program, ali i brojne radionice, druženja i zabave.
Partneri Špancirfesta i organizatori Zone Stari grad, tvrtke Show Concept i DMK Vall 042, u želji da građane uključe u planiranje i osmišljavanje programa pozivaju sve koji misle da svojim idejama ili radom mogu oplemeniti program da im se jave, a sve prihvaćene prijedloge će i honorirati. Ideje, prijedlozi i sugestije mogu se slati na: robert@showconcept.co

leave a reply