Veliki orkestar i veliki glasovi kod Vile Bedeković

Uz Božu Vreću, koji će nastupiti u petak 23.kolovoza u sklopu koncertnog programa Bedekovićke te niz kazališnih predstava koje će smijehom ispuniti tjedan, drugi festivalski vikend Špancirfesta rezerviran je za velike stvari.
Sve samo ne opera
Subota 31. kolovoza donosi koncert „Sve samo ne opera“ nevjerojatnog Tomislava Mužeka, proslavljenog i nagrađivanog tenora koji se, svaki put kada nastupa u Varaždinu, zapravo vraća „doma“. U pratnji sjajnih glazbenika: Miroslava Lesića na gitari, Tomislava Modrića na glasoviru i Mladena Kosovca na harmonici i klarinetu, Tomislav Mužek sa „Sve samo ne opera“ izvest će zanimljiv repertoar sastavljen od neobičnog spoja talijanskih kancona i klasike začinjen s popularnim skladbama koje je birao po vlastitom ukusu. Bit će tu hitova Erica Claptona, Stinga, Arsena Dedića i drugih, ali i klasičnih izvedbi Chitarre Romane i drugih kancona, naravno, sve u posebnom aranžmanu ovih divnih glazbenika.
Tri tenora i Centar tradicijske kulture
Tamburaški sastav Centra tradicijske kulture iz Varaždina (otprilike 30 tamburaša) će, zajedno s 4 Tenora (Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak) u nedjelju 1.rujna zatvoriti koncertni program kod Vile Bedeković.

leave a reply