Održana izborna skupština Nogometnog kluba Varteks

Novi predsjednik dr.med. Siniša Fučkar, prioriteti ulaganje u infrastrukturu i školu nogometa

U petak 10.5.2019. g. u prostorijama županijske vijećnice održana je izborna skupština Nogometnog kluba Varteks iz Varaždina. Na skupštini je jednoglasno izabrano novo vodstvo Nk Varteks, te je prihvaćen plan i program rada za naredno mandatno razdoblje od 4 godine.
Nakon uvoda i prihvaćenih izvještaja za proteklo razdoblje, članovi kluba prionuli su izboru novog predsjedništva, te izvršnog odbora kluba. Jednoglasnom odlukom na mjesto predsjednika kluba izabran je Siniša Fučkar dr.med. iz Varaždina, dok je funkciju podpredsjednika zauzeo Nikolaj Popović, a mjesto tajnika kluba Mladen Vuradin.

Izvršni odbor kluba u narednom razdoblju činit će Nikolaj Popović, Željko Kocijan, Mojca Jan, Fran Ježić, Domagoj Butigan, Jan Kerekeš, Aleksandar Marić, Rikardo Kahlina, Hrvoje Žigmund, Bojan Fošnar, Mirjana Mucko, Leon Kukec i Denis Vidaček.
Kako je tijekom izlaganja programa rada za naredno razdoblje istaknuo novi predsjednik Siniša Fučkar, prioriteti kluba biti će ulaganje u infrastrukturu sa posebnim naglaskom na razvoju škole nogometa, te daljnje povećanja članstva uz poticanje pozitivne navijačke kulture.
Kratkoročni ciljevi kluba su ulazak u 3.HNL Sjever, te borba za najviše pozicije već naredne sezone, dok će veliki udio obaveza činiti hitan postupak preuzimanja na upravljanje sportskog centra u Hraščici i njegovo uređenje, te izgradnja infrastrukture koja će omogućiti bolje trenažne uvjete za sve kategorije kluba, sa naglaskom na školu nogometa. Posebno je istaknuta potreba za izgradnjom Varteksovog doma, gdje će se osigurati igranje prvenstvenih utakmica na domaćem terenu, na čemu će nova uprava kluba inzistirati u narednom razdoblju.

leave a reply