3. Roto Moto Rally Plus 2019.

Rotary Club Varaždin 1181 po treći put sudjeluje u organizaciji jedne od najvećih Rotary akcija u RH!
Kao i u prijašnja dva susreta, u Varaždinu dočekujemo veliku humanitarnu povorku zaljubljenika u motore pod nazivom 3. Roto Moto Rally Plus 2019..
Pozivamo sve varaždinke i varaždince, sve prijatelje i ljubitelje motora, dobre zabave i glazbe, da nam se pridruže na dočeku sudionika relija ove jedinstvene moto atrakcije u subotu 11.5.2019. u 17,30 sati na Kapucinskom trgu uz stunt show (Dejan Špoljar & crew).
Nakon dočeka svi zajedno selimo se oko 19,30 sati u Biškupec na Rock & Bike feštu uz Godfathers, Wanted five i zvjezde večeri – Psihomodo pop!
Glavni organizator cijele akcije je Rotary Club Split Plus koji marljivo organizira već treći po redu međunarodni Rotary Moto Rally Plus, a sva prikupljena sredstva od kotizacija, donacija i priloga od kupnje prigodne majice namjenjena su udruzi sv. Bartolomej iz Knina.
Ovogodišnja ruta motorotarijanaca kreće iz Splita 9.5. i vozi se kroz Knin, Zadar, Pag, Senj, Grobnik, Delnice, Karlovac, Prelog i kao cilj ima Varaždin u koji se dolazi 11.5. u večernjim satima.
Uz Rotary Club Split Plus, u akciju su uključeni RC Kaštela, RC Zadar, RC Prelog i RC Varaždin 1181 te motoklubovi BMW Dalmacija, BMW MK Varaždin, BMW MK Karlovac, MK Vuk Samotnjak, MK Barokeri, MKMountain Riders, MK Paška Bura I IFMR Croatia bez čije pomoći akciju ne bi bilo moguće organizirati.

leave a reply