3 prosvjed Građanske inicijative “Varaždinsko smeće”

Građanska inicijativa „Varaždinsko smeće“ će na varaždinskom korzu ispred vijećnice, u petak 26.04.2019. godine u 17,00 sati, održati treći prosvjedni skup pod nazivom „Kaj je preveč, je preveč!”
Dosadašnji prosvjedi potaknuti su nezadovoljstvom građana prije svega radi drastičnog poskupljenja cijena i smanjenog broja odvoza otpada, netransparentnošću oko rješavanja problema baliranog smeća u Brezju, a i drugih problema vezano za komunalne usluge grada Varaždina.

Treći prosvjedni skup posljedica je konstantnog ignoriranja dosadašnjih zahtjeva građana od strane Grada i gradske tvrtke Čistoća d.o.o..

Dodatno je potaknut prijetnjama i pritiscima gradskih vlasti i tvrtke Čistoća d.o.o. prema članovima građanske inicijative „Varaždinsko smeće“ i zatiranju slobode govora građana.

Građanska inicijativa „Varaždinsko smeće“ poziva sve građane nezadovoljne cijenama i kvalitetom javnih usluga da se pridruže na prosvjedu i svojim prisustvom doprinesu rješavanju dosad najviše nagomilanim problemima u pružanju javnih usluga i stavu gradskih vlasti prema građanima Varaždina.

leave a reply