Teatar EXIT i Rotary klub Varaždin 1181 ponovno zajedno u akciji!

Svi koji su kupili ulaznice za predstavu molimo da se jave na blagajnu HNK Varaždin ili u Galeriju Klarić zbog povrata novca.

Nakon izvrsnog prošlogodišnjeg gostovanja sa predstavom „Kako misliš mene nema?!“, Teatar EXIT nam opet dolazi u Varaždin! I ovaj puta na poziv Rotary kluba Varaždin 1181 sa izvrsnom i nagrađivanom hit predstavom pod nazivom –
„Pluća“

Pozivamo Vas i Vaše najbliže da se nakon uskršnjih praznika opustite i dobro zabavite uz intrigantnu predstavu dvoje izvrsnih glumaca – Jadranke Đokić i Amara Bukvića!
Predstava „Pluća“ na rasporedu je 23. travnja 2019. (utorak) u gledalištu Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu s početkom u 20,00 sati. Cjelokupni prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za realizaciju STEM LAB projekta kojeg će RC Varaždin 1181 realizirati u suradnji sa drugim varaždinskim rotary klubovima.
Ulaznice po cijeni od 100 kuna za mjesto u parteru, 150 kuna u loži, te 50 kuna za mjesto na balkonu, mogu se kupiti na blagajni HNK u Varaždinu te u Galeriji Klarić u Varaždinu.
Ukoliko želite platiti ulaznice putem žiro računa, na raspolaganju Vam je račun za ovu akciju kod Kent banke – HR5641240031133000461.
Veselimo se Vašem dolasku!

Rotary Club Varaždin 1181

„Mladi, obrazovani i ekološki osviješteni. Recikliraju, gledaju dokumentarce i art filmove, čitaju knjige o pravim stvarima, voze se biciklima i kupuju od onih koji ne izrabljuju. Ali, se i voze automobilima, kupaju u kadi i ponekad ostave vodu da curi bez prave potrebe.
Može li se imati dijete i istovremeno biti ekološki osvješten, tek je jedna od dvojbi koja će se pojaviti kada jednog popodneva On „predloži dijete“. A Ona se previše brine, previše razmišlja i ima veliku, zaista veliku potrebu razgovarati o svemu, razmotriti stvari jer sve učinjeno mora biti i dobro promišljeno.
„Pluća“ su duhovit, emotivan, ponekad i brutalno iskren mentalni slalom generacije kojoj je propitivanje imperativ, a nesigurnost odavno postala stil življenja.
Slalom prepun sumnji, strahova i potrebe za bliskosti, u kojem se neka vrata promaše, na nekima se izgubi previše vremena dok se neka zahvate baš onako kako treba, u pravom trenutku na pravom mjestu kada se ipak dogodi Život.“

Aida Bukvić, redateljica

leave a reply