Potpore za organizaciju varaždinskih događanja

Turistička zajednica grada Varaždina objavila je poziv za dodjelu potpora za sufinaciranje organizacije događanja koja nadopunjuju turističku ponudu grada Varaždina te stvaraju turistički promet.

Kako bi potaknula razvoj turističke ponude grada te pomogla zainteresiranim subjektima u organizaciji događanja koja nadopunjuju turističku ponudu, Turistička zajednica grada Varaždina i ove će godine dodijeliti financijske potpore za sufinanciranje kulturnih, zabavnih, sportskih i ostalih događanja u gradu Varaždinu. Riječ je o bespovratnim sredstvima namijenjenim za troškove neposredne organizacije događanja.

Poziv za dodjelu potpora objavljen je na web stranici Turističke zajednice grada Varaždina (Business/Natječaji), gdje se može preuzeti i sva potrebna dokumentacija. Rok za predaju dokumentacije je srijeda, 27. ožujak 2019. godine.

Za sredstva potpore mogu se kandidirati trgovačka društva, obrti, zadruge, ustanove i udruge.

Na temelju pristiglih prijava Stručno povjerenstvo Turističke zajednice grada Varaždina će odabrati događanja koja unapređuju i razvijaju turističku ponudu grada te stvaraju prepoznatljivu sliku Varaždina kao kulturnoturističkog središta regije. Poziv za kandidiranje događanja prilika je za usklađeno stvaranje dodane vrijednost varaždinskog turističkog proizvoda, a time i razvoja grada Varaždina.

Link na natječaj: http://www.tourism-varazdin.hr/novosti/potpore-za-organizaciju-varazdinskih-dogadanja-2019/

leave a reply