Nikad viđena turneja grupe Pravila igre dolazi u najljepši barokni grad u Hrvatskoj

Koncertna turneja grupe Pravila igre se nastavlja, a uskoro će upravo najljepši barokni grad biti središte dobre glazbe i pozitivnije energije s kojom dečki pune dvorane gdje god se pojave. U Varaždinu, 18.02.2019. u CineStaru, okupit će se brojni obožavatelji, gdje će između ostalog, grupa predstaviti svoj novi album pod nazivom “Kako nam stvari stoje”.

Prvi su u Hrvatskoj koji će izvesti nešto poput ovoga jer se uvijek trude svojoj publici predstaviti nešto novo, drugačije i do sada neviđeno. Riječ je o 3D koncertnom live nastupu i posebnom audio vizualnom doživljaju. Urban i moderan zvuk, prekrasni ljubavni stihovi s kojima se lako poistovjetiti, šarmantni nastupi i pozitivna energija, dobitna su kombinacija s kojom su dečki odavno osvojili srca obožavateljica. Neki od njihovih hitova poput „Nebo na mojoj strani“, „Kako nam stvari stoje“, „Zagrli me“, „Muška suza“, „Još si sve u meni“, „Ime ljubavi“ te mnogi drugi, već duže vrijeme vladaju radijskim eterom.

“Veselimo se koncertu u Varaždinu i jedva čekamo 18.02.2019. Pripremili smo spektakularan događaj, a zabave naravno, neće nedostajati. Želja nam je povezati se s našim fanovima na jedan potpuno drugačiji i do sada neviđen način. Cilj nam je da se svi dobro zabavimo, da prenesemo emociju te da publici pružimo jedno nezaboravno iskustvo “ – dodaju momci iz grupe.

Ova neviđena mini turneja održat će se u CineStar kinima diljem Hrvatske, a pošto je veljača mjesec zaljubljenih, još nije kasno da razveselite nekoga vama dragog i u svom gradu provedete nezaboravnu noć.

Ulaznice za koncert u varaždinskom CineStaru po cijeni od 79 kuna mogu se kupiti putem sustava Eventim ili online na linku: https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/pravila-igre-donji-kneginec-cinestar-varazdin-1102396/performance.html

leave a reply

Izdvojeno