STK STARR u Sv Martinu domaćin Prvenstva 20.1.2019.

U-21 prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu

Ove nedjelje Međimurje će ugostiti U-21 Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu. 50-tero ponajboljih stolnotenisačica i stolnotenisača do 21 godine starosti u pojedinačnoj konkurenciji i u igri parova natjecat će se za državna odličja. Osim toga, uskoro nas očekuje najveći stolnoteniski sportski događaj – Prvenstvo Hrvatske za seniore kojemu će Međimurje također biti domaćin tijekom prvoga vikenda u veljači, a oba se Prvenstva održavaju u sportskoj dvorani Termi Sveti Martin.
U-21 Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu održava se u sklopu projekta Regionalnog stolnoteniskog centra Varaždin u organizaciji STK STARR, uz potporu Life Class Termi Sveti Martin, Međimurske županije, općine Sveti Martin i grada Varaždina, a natjecanja će početi u 10 sati.
Vrijedno je istaknuti kako sportski projekt nastupa mladih sportaša zdužno podupire Europska Stolnoteniska Federacija (ETTU) što je itekako važno obzirom na to da je naša zemlja u najužem izboru za dobivanje domaćinstva U-21 Europskog Prvenstva u stolnom tenisu 2020. godine, kada će Europskom Unijom predsjedati Republika Hrvatska.

leave a reply