Udruga ŽIR u nedjelju organizira revijalnu utakmicu – Humane zvijezde pomažu djeci s teškoćama

U organizaciji Udruge za djecu s teškoćama i osobe s invaliditetom Žir, u Cestici će u nedjelju 13. siječnja u 17 sati biti odigrana revijalna nogometna utakmica između predstavnika domaćina i Humanih zvijezda hrvatske estrade.
– Susret će biti poklon posjetiteljima finala malonogometnog Turnira općine Cestica koji ova općina organizira u suradnji s domaćim nogometnim klubom NK Polet, a s ciljem senzibilizacije javnosti na djecu s teškoćama – ističe predsjednica Udruge Žir Irena Jamnik i dodaje kako je sav novac prikupljen za taj događaj namijenjen isključivo za 20-tero djece s teškoćama. Djeca su s različitih područja, različite dobi i različitih profila a zajedničko im je to da su dio sredine koja ih podupire i prepoznaje njihove potrebe te im želi izaći ususret i pomoći im moralno i financijski, pa sam uvjerena da će naši građani svojim dolaskom dati obol ovoj humanitarnoj akciji, kojom našim korisnicima osim spomenutih ciljeva želimo osigurati nov i uzbudljiv doživljaj – zaključuje Irena Jamnik.
Za Humane zvijezde tom će prilikom zaigrati nogometaš Miljenko Mumlek, olimpijac i boksač Damir Škaro, vaterpolist Dudo Šimenc, plesač Ivane Banfić Tomislav Tržan, pjevači Mladen Burnać i Željko Lapec Amadeus, glumac Vedran Mlikota, voditelj i zabavljač Davor Dretar Drele te izbornik ekipe Humanih zvijezda aktualni trener NK Inter Zaprešić Samir Toplak.

leave a reply