Karaoke u Varaždinu – Sing (and help) while you drink

Rotaract Varaždin i ove godine u najradosnije vrijeme u godini, ono blagdansko, organizira karaoke sa humanitarnim predznakom. Naime, dana 29. prosinca 2018. s početkom u 20:00h u Medinoj škrinji započinje najbolji karaoke show, koji osim zabavnog elementa, ima i onaj humanitarni, budući da sav novac prikupljen od kotizacija odlazi u ruke onima kojima je to najpotrebnije; u konkretnom slučaju
riječ je o prikupljanju novaca za kupnju računala kojeg ćemo donirati udruzi „Zipka“ koja udomljuje djecu i mlade Varaždinske županije, a djeluje od 2007. godine s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja udomiteljstva. Također, u suradnji s Kućom mogućnosti koja se bavi zbrinjavanjem mladih koji izlaze iz sustava socijalne skrbi uz program mentorstva s ciljem osamostaljenja, dio prikupljenih sredstava ovom akcijom, iskoristit ćemo za kupnju televizora koji im je prijeko potreban.
Karaoke show biti će organiziran na principu nominacija, tako da očekujemo da povedete i svoje prijatelje, bili oni sjajni ili manje sjajni pjevači, te da ih nominirate. Ako želite nekog nominirati, u humanitarne svrhe donirat ćete iznos od 5 kuna, a ako osoba koju ste nominirali odbije prihvatiti nominaciju, mora u humanitarne svrhe donirati iznos od 10 kuna. Također, u suradnji s našim sponzorima, organizirali smo i nagrade za najbolje pjevače, ali i onog najgoreg među nama, a nagrada očekuje i onog najsimpatičnijeg koji će svima izmamiti osmijeh na lice.
Medina Škrinja kao domaćin, svojim će promotivnim cijenama pića pomoći u uspješnoj realizaciji naše akcije. Pozivamo sve da se ohrabre i potažu svoje pjevačke talente te se nadamo da ćemo, uz vašu pomoć, osim odlične zabave uspjeti pomoći oninima kojima je pomoć najpotrebnija.
Više informacija na facebook stranici: https://www.facebook.com/events/731476270558498/

leave a reply