Najpoznatiji hrvatski metalci objavili novi spot s live nastupa na Špancirfestu!

Singl „FallenAngels“ nalazi se na njihovom najnovijem studijskom albumu „All Our Sins“ kojeg su izdali u srpnju ove godine za jednu od najvećih metal izdavačkih kuća u Europi- Arising Empire!

Za svoj najnoviji video spot, koji je u samo pet dana pogledan više od 60 000 puta, a za koji same pohvale u komentarima stižu iz cijelog svijeta, dečki iz COLD SNAP-a kažu:

„Zar ne možete vidjeti da smo mi svi zapravo pali anđeli? Ovaj je pjesma namijenjena svima onima koji svakodnevno traže sami sebe, bore se s depresijom, ponekad se osjećaju zaboravljeno, napušteno i razočarano od strane društva.

Spot je sniman s pet kamera, live, na jednom od najvećih koncertnih performansa Cold Snap-a u Varaždinu na jubilarnom 20. izdanju Špancirfesta. Obzirom da se radi o rodnom gradu Cold Snapa, koji je upravo tu na domaćem terenu i započeo svoju priču prije punih 15 godina, radi se jednoj velikoj odi zahvale rodnom gradu i njegovom najvećem festivalu! Članovi benda- Zoran Ernoić, Dorian Pavlović, Zdravko Lovrić i Dario Sambol, predvođeni energičnim vokalom i frontmenom Janom Kerekešom, uz pratnju bivšeg člana Cold Snapa Dariom Bergom, ovim su videom ovjekovječili jedan od svojih najenergičnijih nastupa u Hrvatskoj, uz brojne svjetlosne efekte, praćene vatrenim topovima!

„Želimo se zahvaliti svim našim divnim fanovima koji su stigli iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Bosne i Hercegovine, koji su nesebično podijelili s nama svoju, za nas inspirativnu energiju, u vrlo snažnim moshpitovima, circlepitovima i wallofdeath-u, a posebno nam je drago što su uz nas bili brojni suporrteri od samih početaka Cold Snapa“, poručili su Cold Snapovci!

 

Cijeli najnoviji album Cold Snapa„All oursins“ poslušajte ovdje:

http://geni.us/ColdSnapAllOurSins

leave a reply