Bijeg s mjesta događaja prometne nesreće u ulici Stanka Vraza

Jučer, 5. studenog u 7.35 sati u ulici Stanka Vraza u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena 18-godišnja pješakinja. Za sada nepoznati vozač upravljao je osobnim vozilom ulicom Stanka Vraza u smjeru Hallerove aleje. Dolaskom do raskrižja s Hallerovom alejom prilikom skretanja u desno, uslijed ne kretanja sigurnosnom brzinom da ne ugrožava pješake, odnosno da može zaustaviti vozilo ispred obilježenog pješačkog prijelaza da bi propustio pješakinju koja je stupila na pješački prijelaz, te je prednjim djelom vozila udario u nogu pješakinje koja je prelazila kolnik obilježenim pješačkim prijelazom..
Nakon događaja pješakinja je nastavila kretanje u školu, te naknadno prijavila događaj policijskim službenicima, dok je nepoznati vozač sa osobnim vozilom nakon događaja nastavio kretanje u smjeru Varaždinskog groblja.

Uslijed udara pješakinja je zadobila ozljede, te je naknadno zatražila medicinsku pomoć u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede su joj okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede.

Molimo građane koji imaju korisna saznanja o navedenoj prometnoj nesreći, kao i o nepoznatom vozilu da se jave u Postaju prometne policije u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu ili na brojeve telefona 192, odnosno 372-404.

leave a reply