Hrvatska Udruga Ljubitelja Skijanja i Snowboardanja “Sjever” okuplja zaljubljenike u skijanje i snowboardanje

Cilj je okupljanje svih ljubitelja zimskih sportova na snijegu u jednu organizaciju, uz pomoć koje se promovira skijanje i snowboardanje kao oblik rekreacije i zdravog života, ostvaruju se popusti na skijašku i snowboard opremu, te popusti na servise, skijaške karte i slično. HULJS je posebno usmjeren i na organizaciju jednodnevnih ili vikend izleta u poznata skijališta

HULJS podružnica Sjever ove godine slavi svoju 3. obljetnicu i broji preko 200-članova te smo je zbog velikog interesa proširili sve do Koprivnice. Za naše članove s područja regije Sjever to znači da je Koprivnica od sada pa nadalje svaki put uključena u polaske na skijališta od 12. do 3. mjeseca, kada je u pravilu traje skijaška sezona.

HULJS iz Varaždina i Čakovca je već startao 27.10 na Kitzsteinhornu, gdje se mala ali prava ekipa od 8 Huljsovaca uputila kombijem. 24.11. Varažinci i Međimurci s minibusom kreće u Obertauern, a ostalo je još svega 5 mjesta. Veliko HULJS otvorenje sezone zakazano je za 15.12.2018. u prekrasnom Katschbergu odakle krećemo iz Koprivnice, Varaždina i Čakovca. Također Prekrasan vikend izlet u Katschberg i Gerlitzen s bajkovitim “Adventom u Villachu” bit će pun pogodak za sve sudionike

Ono što je nesumnjivo da se 15.12. očekuje 10-tak HULJS-ovih buseva i 500-tinjak članova iz svih naših podružnica (Zagorje, Primorje i Istra, Zagreb, Karlovac i Jastrebarsko te naravno HULJS Sjever)

Po završetku skijanja od 15 do 17 sati kod buseva su za naše članove pripremljeni kuhano vino i čaj, hrenovke i kobase osigurane od strane naših sponzora te dobra zabava uz HULJS tamburaše.

Planovi za bližu i daljnju budućnost

Naša je želja omogućiti obuku djece i odraslih koji imaju volju i želju uživati na skijama ili snowboardu na našim izletima i putovanjima. Na taj način, još više potičemo i promoviramo takav aktivan oblik odmora, putovanja i druženja – zajedno i na svježem zraku. Posebno u obiteljskom aspektu i mladima, promovirajući sportski razvoj i način života što je danas izuzetno bitno za razvoj djece, ali isto tako i održavanju zdravlja odraslih.

leave a reply

Izdvojeno