Miss Supranational Hrvatske uoči svjetskog Izbora

Miss Tihana Babij obišla Vinariju Šafran

Ovoga ljeta u Vodicama okrunjena hrvatska Miss Supranational za 2018. godinu lijepa zagrepčanka Tihana Babij u pratnji vlasnica direkcije Miss Supranational Croatia Tamare Roglić i Sanje Bjedov Popović na poziv obitelji Tržec posjetila je Vinariju Šafran.
Modni boutique Ellegance i Vinarija Šafran, kojih su vlasnici Silvija i Josip Tržec, dugi niz godina daju podršku izboru Miss Supranational te su jedni od pokrovitelja toga glamuroznog događaja, pa je ovaj posjet iskorišten kako bi nastale nove reklamne fotografije za promociju lijepe Tihane ali i Vinarije Šafran. U ugodnom ambijentu okoliša Vinarije smještene u Varaždinskoj županiji između općina Breznica i Breznički Hum boravila je i ekipa televizije Z1, čija je voditeljica Vjekoslava Bach snimala prilog o izabranoj hrvatskoj predstavnici koja će na svjetskom izboru Miss Supranational u Poljskoj 7. prosinca 2018. predstavljati Lijepu našu. Fotoeditorijal je ovom prilikom snimao ugledni hrvatski fotograf Romeo Ibrišević, a cjelokupni image naše predstavnice bit će zaokružen trotjednim boravkom Tihane Babij na pripremama za Izbor Miss Supranational koji u Poljskoj započinje polovicom mjeseca studenog.
Nakon odrađenog snimanja i fotografiranja, gošće su razgledale vinariju te se s domaćinima zadržale na ručku pripravljenom s potpisom varaždinskog restorana Bedem.

leave a reply