Održana završnica Medonja ljetne bowling lige

U Medonja Bowling&Pubu ove je nedjelje održana završnica Medonja ljetne bowling lige, na kojoj je nastupilo ukupno 28 igrača u dvije kategorije – registrirani i neregistrirani igrači.

Od ukupno 40 prijavljenih, 28 najboljih u prvom dijelu lige odmjerili su međusobno snage na stazama u Medonja Bowling&Pubu kako bismo doznali pobjednike u obje kategorije, a titulama osvajača ljetne lige okitili su se Vedran Vedriš u kategoriji registriranih igrača i Robert Bešenić u kategoriji neregistriranih igrača.

– Ovo mi je treći naslov u posljednjih pet godina, osjećam se ovdje kao kod kuće. Od svih liga, mislim da najviše svi volimo igrati ljetnu ligu jer se igra opušteno i zabavno je, osim kad dođe do polufinala i finala, tu se treba uozbiljiti, inače ništa od rezultata – kazao nam je Vedran Vedriš te usput najavio svoj nastup i iduće godine.

U kategoriji registriranih igrača, drugo mjesto pripalo je Ivanu Krešu, inače članu BK Medonja, nakon napete borbe u finalu u kojem su odlučivale nijanse. Treća mjesta u istoj kategoriji zauzeli su Silvestar Minđek, također član BK Medonja, te Tomo Sekulić.

Prava dramatična završnica igrala se u kategoriji neregistriranih igrača, u kojoj je nakon još jednog napetog finala i treće, odlučujuće igre, najbolji bio Robert Bešenić, dok je drugo mjesto pripalo Dariju Čopu. Na treća mjesta u kategoriji smjestili su se Antonio Bajs i Bruno Severec.

Ono što organizatori rado ističu jest svake godine sve veći odaziv igračica, kojih je ove godine bilo četiri, od kojih je jedna i stigla do same završnice turnira.

Svi osvajači mjesta na pobjedničkom tronu nagrađeni su peharima i vrijednim nagradama organizatora, a nakon službenog dijela turnira, druženje se nastavilo u opuštenoj atmosferi i razmjeni iskustava.

Kako najavljuju iz Medonja Bowling&Puba nakon uspješne ljetne lige, u planu je novo izdanje lige već iduće godine, ali i održavanje zimske lige, kako bi igrači ostali u formi i u vrijeme zimskih dana.

leave a reply