Grad Varaždin pokrenuo televizijski informativni kanal

U petak, 31. kolovoza 2018. godine u Gradskoj vijećnici Grada Varaždina održala se konferencija za novinare na kojoj su zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar, zamjenica Sandra Malenica i predstavnik Magić Neta Stanislav Magić novinarima prezentirali novi televizijski kanal namijenjen informiranju građana, Varaždin Info kanal.

Varaždin Info kanal na ovaj način na jednom mjestu objedinjuje informacije i novosti iz gradske uprave, gradskih ustanova i tvrtki, Turističke zajednice Grada Varaždina, Mjesnih odbora, gradskih udruga i suradnika. Gledatelje se želi informirati, ali i približiti im sve aktivnosti onih koji djeluju na usluzi građana i time im podižu kvalitetu života ili boravka u gradu Varaždinu.

Ovaj televizijski kanal bit će dostupan za pretplatnike Magic Neta, prenosit će se na web stranici Grada Varaždina te će se emitirati na nekoliko televizijskih punktova u gradu. Prvi televizijski punkt je Gradska vijećnica gdje su novinari danas premijerno mogli pogledati emitiranje.

Ako ste pretplatnik Magic neta, da bi pratili info kanal, potrebno je u postavkama televizijskog prijemnika ponovo pokrenuti skeniranje programa.

leave a reply